Alte stiri

Obscure Sphinx in concert la Timisoara

OBSCURE SPHINX (post doom metal/Polonia)

http://web.facebook.com/obscuresphinx

https://www.youtube.com/channel/UCjNK-R8ADzyxQ-h1fUabBvg

Formata in 2008, in Varsovia, formatia Obscure Sphinx a explodat pe scena poloneza prin muzica lor originala: un amestec dezarmant de post metal, doom metal, post rock, sludge si progressive metal. Senzationali prin incredibilul mix stilistic, Obscure Sphinx te lasa fara cuvinte si prin punerea rarisima in scena: alaturi de impecabila voce feminina Wielebna avem in formatie doi manuitori de chitara cu opt coarde si bas cu sase coarde! Fara indoiala, suficente motive sa ii vedem pe Obscure Sphinx in premiera la Timisoara!

MORD’A’STIGMATA (ritual black metal/Polonia)

https://web.facebook.com/mordastigmata

https://www.youtube.com/channel/UCfTKsxmXjpFFl_SuH7DwpCQ

http://www.invisibleoranges.com/mordastigmata-hope-album-premiere/

Negativi, esoterici si mizantropi, penduland intre post-black si metalul de avangarda, Mord’A’Stigmata ajung pentru prima oara in Timisoara, acesta fiind si primul lor concert din Romania, din istoria de 13 ani a formatiei! Mord’A’Stigmata vor veni la Timisoara cu “Hope”, cel de-al patrulea album, lansat anul acesta la prestigioasa casa de discuri Pagan Records.

CLUB DAOS:

Splaiul Nicolae Titulescu nr. 5, Timisoara

Vineri 7 aprilie 2017, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului).

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi aduse din afara clubului. Stand de CDuri si tricouri la acest concert.

Eveniment sub egida Metal Under Moonlight (editia a 67-a).

Pagina Facebook a evenimentului:

https://web.facebook.com/events/708336562674588/