News

Ozzy a lansat clipul piesei “Ordinary Man”, o introspectie a vietii sale de artist

Legendarul Ozzy Osbourne privește cu nostalgie la amintirile sale vesele și dureroase în noul său videoclip al piesei  „Ordinary Man”.

Clipul, filmat  în orașul natal din Birmingham, Anglia, îl găsește pe OZZY  urmărind un film din viața sa într-un cinematograf. Imaginile se mută cronologic – din copilărie până în primele zile ale lui Black Sabbath, până la cariera sa solo, la viața de acasă, cu soția Sharon și copiii săi, din emisiunea TV The Osbournes, la recentele sale spectacole live. Videoclipul atinge, de asemenea, momente mai întunecate, aratand o poză din 1984, cand a fost arestat pentru intoxicație publică.

“Ordinary Man”, inregistrata cu ajutorul lui Elton John, și a lui Slash, este piesa principală de pe cel de al 12-lea album solo. Albumul conține și  piesa „It’s a Raid”, o colaborare cu rapperul Post Malone.

Ozzy  s-a confruntat cu o serie de probleme de sănătate în ultimii ani si  a fost nevoit să-și anuleze întregul turneu din 2020 pentru a căuta tratamente medicale alternative. De asemenea, a realizat un film autobiografic intitulat The Nine Lives of Ozzy Osbourne, dar din cauza îngrijorărilor legate de coronavirus, evenimentul de lansare a fost anulat.

  • Continut
5