Alte stiri

OZZY isi mai doreste un album si un nou turneu

Din foarte multe motive, Black Sabbath are o traiectorie descententa in prezent iar Sharon Osbourne a afirmat in acest an ca ar dori ca OZZY sa se retraga din viata muzicala, ajungand la venerabila varsta de 70 ani iar viitorul muzical ar trebuie sa se opresca. Totusi, intr-un interviu recent, claparul Adam Wakeman (nimeni altul decat baiatul lui Rick Wakeman – YES), a dezvaluit ca OZZY ar fi interesat sa mai scoata un album si sa mai plece intr-un nou turneu.

Intervievat de Eonmusic, Wakeman a fost intrebat de sfarsitul turneului cu Black Sabath.

„Se va termina pe 4 februarie, apoi vom vedea ce se va intampla cu OZZY. Vreau sa zic ca el isi doreste inca un turneu si inca un album dar va mai trece ceva vreme, are nevoie de odihna. Sper sa mai plecam odata in turneu.”

Wakeman a inceput colaborarea cu OZZY de la albumul Black Rain, apoi au scris impreuna cateva piese pentru Scream. „E minunat sa fi implicat in activitatea de studiou dar si in cea de turneu. Cine stie, poate si pentru urmatorul? Un lucru pot sa spun despre OZZY: se redescopera mereu. Lucreaza tot timpul cu alti producatori, muzicieni…Momentan e multumit de trupa si sper sa continuam. Sunt alaturi de el ori de cate ori are nevoie de mine.”

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.