Noi aparitii

PAIN – Coming Home

Pain Coming Home

Trupa suedeza PAIN, a lansat pe 9 septembrie noul material discografic intitulat “Coming Home”. Albumul vine la cinci ani dupa lansarea  albumului “You Only Live Twice” in 2011. Peter Tägtgren, creierul acestei trupe, unul din cei mai apreciati producatori din industria muzicala (HYPOCRISY, LINDEMANN, SABATON),  a reusit sa scoata unul din cele mai bune albume PAIN de pana acum.

Melodiile au teme diferite, de la viata si moarta in “Starseeds”, in care se arata drumul pe care il urmam intre viata pe pamant si viata dupa moarte,  la razbuare ( “Call me”), razvratire impotriva celor care tot iti spun ce sa faci sau  cum sa faci anumite lucruri (“Designed to piss you off) sau  teoria conspiratiei, in care satelitii ne urmarsc de 12-13 mii de ani ( “Black Knight Satellite”).

Pain in the ass este o piesa ce va prinde si este una din melodiile  ce  vor suna excelent live. Coming home este o piesa oarecum experimentala, contine o multime de trompete, chitari acustice, lucru nemaintalnit la Tägtgren.

Per total, Coming home este un album bine realizat, in care toate elementele sunt armonios imbinate, construind un sound placut, curat fara inflorituri inutile.

  • Continut
5
Sending
User Review
0 (0 votes)

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.