Alte stiri

“Passing Through”, noul videoclip EVERGREY

“Passing Through”, noul  lyric video al celor de la EVERGREY poate fi vazut mai jos. Piesa este preluata de pe noul album  The Storm Within”, ce se va lansa pe 9 septembrie.

Pentru iubitorii EVERGREY, va fi imposibil sa nu le placa acest album, incepand chiar de la prima audiutie. Stilul inconfundabil de progresiv combinat cu elemente melancolice si dark la fel de pronuntate ca si pana acum, face ca acest album sa fie unul din cele mai progresive productii de pana acum. Totusi acest albul este mult mai accesibil fata de cele noua albume anterioare. Asa cum a declarat Tom S. Englund , EVERGREY a evoluat odat acu experienta acumulualta in cele doua decinii, iar aceasta experienta s-a vazut pe acest album.

 “Niciodata nu m-am simtit mai bine. ‘The Storm Within’ este un album excelemt. Nu contine nimic doar de umplutura si nciodata n-a fost vorba de asa ceva. Cred ca inspiratia vorbeste de la sine.”

Versurile EVERGREY s-au potrivit cu intensittea si profunzimea muzicii iar The Storm Within” nu face nicio exceptie. Englund considera povestea din spatele albumului  una din cele mai bune compozitii pe care le-a compus pana in prezent. Englund considera acest album drept “prima dragoste” in materie de albume lansate de EVERGREY.

  • Continut
5
Sending
User Review
0 (0 votes)
Taguri

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.