Alte stiri

Paul Di’Anno: “La revedere tradatorilor!”

Paul Di’Anno, a anuntat faptul ca actuala trupa intentioneaza sa caute un nou vocal, decizie pe care o vor regreta. Di’Anno a facut un atac de panica in acesta vara, cand doctorii au descoperit o tumoare imensa pe plamani. Initial s-a crezut ca e vorba de o tumoare canceroasa, dar operatia si recuperarea l-au determinat sa anuleze o serie de turnee. Acesta situatie, combinata cu alte probleme de sanatate, au determinat trupa sa continue fara el.

Acesta decizie „a fost probabil cea mai grea cu putinta, pentru noi”, insistand ca a fost in folosul lui Di’Anno. Trupa a postat pe Facebook un comunicat in care aratau ca acesta situatie numai putea continua asa.

„Multi l-au vazut pe Paul suferind pe scena si in afara scenei in ultimile turnee. Starea de sanatate a lui s-a agravat in ultimile luni si oricat am sperat ca operatia il va pune pe picioare, am aflat ca nu se va intampla prea curand. Credeti-ne, nimeni nu a varsat mai multe lacrimi decat noi, deoarece cinci dintre noi am petrecut ultimii 11 ani impreuna si daca ar fi avut frati de la mame diferite, aia am fi fost noi.”

Acest sentiment nu pare a fi impartasit si de Di’Anno, care a postat pe Facebook un raspuns. Referindu-se la membrii trupei Architects of Chaoz ca la „asa-zisi mei colegi de trupa din Germania”, s-a jurat ca va bloca utilizarea numelui si ca va pune bazele unei noi trupe AOC in curand. „Sper ca noua trupa AOC sa debuteze anul viitor cu un sound mai heavy si cu mai mult energie. Ma gandesc la fratii mei din Brazilia. La revedere tradatorilor!”

Ce se va intampla, vom afla foarte curand. Membri AOC au anuntat fanii ca viitorul album este scris si ca vor inra in studiou in toamna pentru a „incepe un nou capitol si un nou vocal, care sa poata transpune energia noastra!!

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.