Alte stiri

Povestea albumului „Master of Puppets” va fi disponibonibila din 13 septembrie

„Metallica: Back To The Front”, povestea albumului „Master of Puppets” din 1986 si a turneului ce a urmat va ajunge pe rafturile magazinelor pe 13 septembrie. O editie de colectie speciala a carti va fi lansata 2 saptamani mai devreme, pe  30 august, on line pe siturile Metallica.com si MoonriseMedia.net.

„Dupa doi ani de munca, suntem gata sa impartasim aceasta carte cu voi”.

„Ne-am unit fortele cu autorul Matt Taylor (‘Jaws: Memories From Martha’s Vineyard’), si am cotrobait in toate cotloanele, podurile, beciurile pentru a gasi poze, filme, povesti si amintiri ce nu au fost spuse sau vazute niciodata. Toate acestea au fost puse in aceasta carte, pentru a aduce intreaga poveste la lumina”

Editia de lux va cuprinde o cutie ce va contine o editie limitata a cartii, imbracata in material textil si o bucata de 1,25 x 1,25 inch din cutia de transport scule, ce a fost folosita pentru transportul echipamentelor in Danamerca , la inregistrari si in turneul ce a urmat.

“Matt stătea cu noi ore intregi pentru interviuri intense, timp in care am sapat adanc in memorie pentru a gasi povestiri, anecdote, sfaturi și povesti din studiou, despre turneu și multe altele”.

Mii de multumiri tuturor  oamenilor ce au fost o parte a istoriei noastre, la acel moment, care a discutat cu Matt, inclusiv producatorului Flemming Rasmussen, și celului care l-a mixat Michael Wagener. Matt, de asemenea, a discutat cu intreaga echipa ce a facut posibil turneul,  „Master Of Puppets”, inclusiv John Marshall și membrilor formatiilor care au concertat cu noi, ANTRAX si ARMORED SAINT. Agentul nostru de rezervari, promotorilor și managerilor, Cliff Burnstein și Peter Mensch, toti si-au facut timp pentru a impartasi amintiri. Chitaristului si bateristului Faith No More Jim Martin si Mike Bordin,  Brian Tatler (DIAMOND HEAD), toti au vorbit cu Matt despre amintirile lor din acele vremuri nebune. Desigur, voua, faniilor, care ati fost la aceste spectacole si ne-ati oferit o multume de amintiri si experiente uimitoare. Nu in cele din urmă, suntem onorați că tatăl lui Cliff Burton, Ray  a acordat un amplu interviu.

 

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.