Alte stiri

Primul vinyl live Cargo este de astazi disponibil pentru precomanda

“Cavalerii rockului romanesc” vor lansa un material discografic de exceptie, CARGO-VINYL. Pentru colectionari si pentru fanii interesati acesta este, de astazi, disponibil pentru precomanda aici: http://smarturl.it/Cargo-Vinyl-GTM

CARGO – VINYL este un material cu totul special care va fi lansat miercuri, 25.01.2017, la Hard Rock Café Bucuresti, club care a ales sa aniverseze noua ani de la inaugurare cu ocazia acestui eveniment spectaculos.

Pentru o calitate mai buna a sunetului, materialul a fost presat pe 2 vinyl-uri, fabricate intr-un tiraj limitat de doar 250 de exemplare numerotate. Albumele cu numarul 1 si 250 vor fi vandute la licitatie, iar banii vor fi donati pentru victimele Colectiv. Vinyl-ul dublu contine 12 piese si se vrea o continuare a DVD-ului realizat la Arenele Romane, in concertul “Noaptea Vrajitoarelor”.

Anul 2016 a fost pentru Cargo un an plin de concerte si realizari, cea mai importanta distinctie, primita din partea publicului, fiind CEA MAI IUBITA TRUPA ROCK DIN ROMANIA. Membrii trupei au reusit sa adauge la colectia privata mai multe distinctii importante printre care “Ordinul Cultural in Grad de Cavaler” si “Cetateni de Onoare ai Orasului Timisoara”.

Trupa Cargo s-a facut cunoscuta si iubita in Romania cu piese precum “Nu ma lasa sa-mi fie dor”, “Daca ploaia s-ar opri”, “Ziua Vrajitoarelor” sau “Nu pot trai fara tine”.

Mai multe informatii pe:
https://www.facebook.com/cargorock
https://www.facebook.com/umusicro
https://www.facebook.com/MediaProMusicRomania

  • Continut
5
Sending
User Review
0 (0 votes)
Taguri

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.