Alte stiri

Reprezentantii lui OZZY raspund plangerii in instanta inaintate de Bob Daisley

Ozzy Osbourne a raspuns plangerii formulate de fostul compositor si basist din trupa, Bob Daisley, in instanta,plangere are la baza presupuse sume de bani neachitate de Osbourne si compania sa Blizzard Music Limited. Suma ceruta in instant este de 2 milioane dolari.

Disputa are la baza piesa “Crazy Train”, aparuta in 1980. Daisley este creditat ca si compozitor, inpreuna cu chitaristul Randy Rhoads.

Intr-un comunicat, reprezentantii lui OZZY au declarat ”In ultimii 36 de ani, domnul Daisley a primit de doua ori pe an sume de bani din partea Blizzard Music,  totalizand milioane de dolari. Domnul Daisley a cerut de mai multe ori auditarea Blizzard Music, prin intermediul a mai multor firme de audit financiar, in urma carora nu s-au gasit neconformitati. Mai mult, domnul a pierdut mai multe procese intentate atat in Statele Unite cat si in Marea Britanie.

”Intelegem ca domnul  Daisley s-a  retras din lumea muzicala, iar aceste sume sunt sursa sa de venit si trebuie s fie atent ce banii, dar dupa  36 de ani , acest trament poate fi considerat hartuire. Am sperat ca dupa 36 de ani, domnul Dailey a renuntat la obsesia personala, deloc sanatoasa, asupra succesului domnului OZZY Osbourne.

 

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.