Alte stiri

Rex Brown (ex PANTERA, DOWN) va lansa primul album solo anul viitor

Fostul basist de la PANTERA si DOWN, Rex Brown va lansa primul album solo anul viitor. Pe acest album, Brown va canta atat la chitara cat si la bas, piese indragite din perioada 70.

„A trebuit sa iau o pauza dupa mai bine de 25 ani. Am ajuns intr-un punct in care am dorit sa imi vad copiii cum cresc, sa stau acasa si sa aflu unde ma va duce viata in viitor.”

„Am fost in  Nashville anul trecut unde am un foarte bun prieten ce scrie chestii exceptionale. Am gasit o caseta cu peste 80 de rifuri,  asa incat am inceput sa le aranjam bucata cu bucata. Am facut druml asta de multe ori, cred ca pana in septembrie, anul trecut. Cred ca cel mai mult am stat 11 zile.”

„Imi place sa cant din nou – Mi-a luat ceva timp.”

Intrebat despre directia urmata in acest album solo, Rex a spus „Este un album Rock and Roll. Nu are nimic de aface cu stilul clasic metal. Am fost mereu un fan  [LED] ZEPPELIN iar albumul are ceva in comun cu muzica lor. Noua experienta solo are influente de la FOGHAT la Tom Waits.  Am crescut cu muzica anilor 70 si sunt un mare admirator al acestor artisti.”

“Am atins toate urcusurile si coborasurile posibile. Ca si artist, nu vreau sa fiu perceput doar ca basist alaturi de PANTERA.”

„Sunt si alte lucruri de facut in viata iar asta este unul dintre ele. Nu este doar o intamplare. Avem material pentru cel putin doua sau trei albume.”

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.