News

ROBB FLYNN (Machine Head) are cinci piese terminate pentru noul album solo

Într-un interviu recent la emisiunea de radio “Full Metal Jackie”, Robb Flynn, vocalul trupei MACHINE HEAD a oferit noutati despre albumul său solo, care se pare că va fi lansat sub denumirea ROBB FLYNN & FRIENDS.

El a spus (inderviu audio mai jos): “De sapte ani, de ziua mea de naștere, fac o chestie numita ‘Robb Flynn & Friends’ și impreuna cu o mulțime de prieteni ne strangem si facem un fel de jam session, unde cantam doar cover-uri. Nu cantam piese MACHINE HEAD. Sunt piese hip-hop din anii 90, rock clasic, ceva thrash – tot felul de lucruri cu care am crescut și este distractiv .  Ne distram atat de bine de fiecare dată. Ne strangem aproximativ 30, 40 de muzicieni diferiți si cântam. Ultima data s-a dovedit a fi foarte bine  și am zis, „Hai să inregistram și să vedem ce se întâmplă”. Am inregistrat și a iesit super bine”.

Robb a continuat: „Am terminat cinci piese, iar acum mă voi întoarce in studio – cred că voi face piese ale trupelor de hip-hop din anii 90. Am cantat piese ale lui Snoop Dogg și alte chestii. Este destul de tare – este un moment bun și este doar pentru distracție. Nu știu când o să se lanseze. Știu că celor de la Nuclear Blast le place întregul concept, așa că sperăm că va fi lansat în curând. “

Luna trecută, MACHINE HEAD a lansat un nou single numit „Circle The Drain”. A fost prima piesa noua MACHINE HEAD de la „Do Or Die”, care a apărut în octombrie anul trecut și a fost descrisă de unii fani și de la mass-media ca fiind o piesă „diss” destinată  în special celor care au fost critici față de ultimul album al trupei, „Catharsis” din 2018.

  • Continut
5
Taguri

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.