Noi aparitii

SABATON – The Last Stand

"The Last Stand", al optelea album de studiou al suedezilor de la SABATON a fost lansat pe 19 august prin intermediul Nuclear Blast. La fel ca si cel din 2014, „HEROES”, a fost produs de Peter Tägtgren (PAIN, LINDEMANN, HYPOCRISY) si reprezinta „un nou capitol in istoria SABATON”, conform unui comunicat de presa.
Membrii:
Joakim Brodén(Vocals)
Chris Rörland(Guitars)
Thobbe Englund(Guitars)
Pär Sundström (Bass)
Hannes Van Dahl (Drums)

Tracklist
01. Sparta
02. Last Dying Breath
03. Blood Of Bannockburn
04. Diary Of An Unknown Soldier
05. The Lost Battalion
06. Rorke’s Drift
07. The Last Stand
08. Hill 3234
09. Shiroyama
10. Winged Hussars
11. The Last Battle

Bonus:
12. Camouflage
13. All Guns Blazing

“The Last Stand”, al optelea album de studiou al suedezilor de la SABATON a fost lansat pe 19 august, prin intermediul Nuclear Blast. La fel ca si cel din 2014, „HEROES”, a fost produs de Peter Tägtgren (PAIN, LINDEMANN, HYPOCRISY) si reprezinta „un nou capitol in istoria SABATON”, conform unui comunicat de presa.

Basistul Pär Sundström and vocalistul Joakim Brodén au anuntat ca pentru piesa “The Lost Battalion”, pentru partea ritmica, au folosit sunete de razboi in locul clasicelor tobe.

Brodén a spus:

„E putin cam ciudat. In loc de tobe, am folosit pentru sectiunea ritmica, sunete de razboi. Ceea ce percepeti drept toba mare, este de fapt o mitrariera de calibru  0.50.  Drept premier, am folosit o mitrariera de 9 milimetrii. Pe post de cinel, este o baioneta.”

El  a adaugat: „Am incercat pe cat de mult posibil sa pastram adevarul istoric. Cand am facut un intro sau unoutro, am incercat sa utilizam o arma din acea perioada.”

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.