News

“Sacrificial Kill”, primul single SIX FEET UNDER de pe noul album, “Torment”

Videoclipul cu versuri “Sacrificial Kill”, noul single al veteranilor de la SIX FEET UNDER poate fi urmarit mai jos. Single-ul este preluat d epe cel de al doisprezecelea album al trupei intitulat “Torment” si va fi lansat pe 24 februarie prin intermediul Metal Blade.

Fanii pot auzii atat soundul clasic al trupei cat si o aboardare mai agresiva si mai moderna asupra piesei. Este soundul SIX FEET UNDER, pur si simplu devastator.

“Torment” a fost realizat de Chris Barnes alaturi de Jeff Hughell (BRAIN DRILL) si Marco Pitruzzella (BRAIN DRILL, ANOMALOUS, SLEEP TERROR).  Experienta de ani de zile a lui Barnes, combinata cu tineretea celor doi, creeaza premizele unui album bine cimentat in lumea death metal-ului. Forta albumului se vede inca din prima piesa, “Sacrificial Kill”, ce se extinde imediat si la a doua melodie, “Exploratory Homicide”.  Hughell si Pitruzzella interpreteaza melodiile in stilul propriu, dar se combina perfect cu stilul clasic SIX FEET UNDER. Acest lucru face din “Torment” un disc unic si o binevenita adaugare in catalogul SIX FEET UNDER.

  • Continut
5
Sending
User Review
0 (0 votes)

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.