concerte viitoare

Saturnus si EchO se alatura lineup-ului de la Metal Gates Festival

Saturnus este cel de-al doilea headliner anuntat la Metal gates Festival, iar impreuna cu (EchO) se alatura lineup-ului format momentan din Primordial, The Foreshadowing si Riul Doamnei.

Organizatorii au decis prelungirea festivalului cu inca o zi, mai exact se va desfasura in perioada 16-18 noiembrie, insa pretul biletelor ramane acelasi.

Saturnus revin in Romania, dupa un show senzational la Festivalul Artmania in 2015, urmat de doua show-uri de club in Bucuresti si in Cluj-Napoca.

Povestea trupei incepe in 1991, cand vocalistul Thomas A.G. Jensen pune bazele Saturnus impreuna cu basistul Brian Hansen. In 1996 semneaza cu Euphonious Records (o divizie a Voices of Wonder), iar in Ianuarie 1997 “Paradise Belongs to You” este lansat.

Lucrul la “Martyre” a inceput inainte de finalizarea “Paradise Belongs to You”, iar la inceputul anului 1999 Saturnus cauta un studio si un producator. Acestia au ajuns pe mana lui Flemming Rasmussen in The Sweet Silence Studios. Flemming Rasmussen este, bineinteles, producatorul clasicelor “Ride the lightning”, “Master of Puppets” si “…And justice for all” ale trupei Metallica. “Martyre” a vazut lumina zilei pe 10 ianuarie 2000.

In august 2006, Saturnus semneaza cu Firebox Records, iar sub egida acestora este lansat cel de-al treilea album de studio, “Veronika Decides to Die”.

In 2012 Saturnus sunt semnati de Cyclone Empire, iar “Saturn In Ascension” este inregistrat la Winding Road Studio tot sub mana magica a lui Flemming Rasmussen.

Numele trupei (EchO) este originar din mitologia greaca, de la nimfele cunoscute a fi fost indragostite de Narcis, iar paranteze indica undele sonore care se propaga. (EchO) se reintorc in Romania pentru a-i incanta pe fani cu finul sunet atmospheric doom.

METAL GATES FESTIVAL este o noua calatorie pentru Final Step Productions, una care se doreste longeviva si care incearca sa aduca un aer proaspat in scena romaneasca de metal.

Prima editie va avea loc pe 17-18 noiembrie 2017 in Club Quantic, un loc pe care majoritatea dintre voi il cunoasteti pentru atmosfera prietenoasa si concertele live.

Totul va fi aranjat perfect pentru acest eveniment, tot ce trebuie sa faceti este sa veniti cu voia buna si cheful de a asculta niste muzica live de calitate. Pe parcursul festivalul vor avea loc si alte activitati adiacente care vor fi dezvaluite in curand.

Grafica Metal Gates Festival este creata de Costin Chioreanu.

Evenimentul pe Facebook: https://www.facebook.com/events/192814674538988/

Abonamentele sunt intr-un numar limitat (800), s-au pus in vanzare in reteaua iabilet.ro si au urmatoarele preturi:
90 RON – primele 50 de bilete
120 RON – urmatoarele 100 de bilete
150 RON – urmatoarele 300 de bilete
180 RON – urmatoarele 350 de bilete (inclusiv la intrare in limita disponibila)
*nu exista bilete pe zile

  • Continut
5
Sending
User Review
0 (0 votes)

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.