Alte stiri

Sebastian Bach (Skid Row) lanseaza cartea “18 And Life On Skid Row”

Mult-asteptata autobiografie a lui Sebastian Bach (Skid Row) intitulata “18 And Life On Skid Row”, ce era programata sa apara in luna iunie, va apare pe 27 septembrie, prin intermediul editurii Dey Street Books (fosta It Books).  Bach a spus pentru Rock 100.5 The KATT radio station „Lansarea a fost intarziata din cauza faptului ca este un proiect extrm de mare – 600 de pagini cu o gramada de poze. Mi-au cerut in jur de 30 de poze. Le-am trimis 116. Contine o gramada de porcarii pe care le-am facut. Dar are un inceput si un sfarsit, ca un arc peste timp, deoarece viata mea a fost foarte ciudata.”

Bach a dezvaluit ca a scris tot, fara ajutorul unui co-autor, mentionand si cartile lui Keith Richards (THE ROLLING STONES), Paul Stanley (KISS) si Duff McKagan (GUNS N’ ROSES), unele din cele mai interesante.A mai adaugat „Imi place stilul lui Henry Rollins. Daca aceasta carte va avea macar un pic din puterea celei lui Henry, as fi onorat. Modul in care scrie, este remarcabil. Fiecare paragraf iti vine sa il citesti din nou si din nou.”

Intrebat cu ce a fost diferit trecerea la partea literara, dupa ce a stat atat de mult in lumea muzicala, Bach a spus „Trebuie sa lupti pentru ceea ce crezi cu adevarat. Dave Grohl [NIRVANA, FOO FIGHTERS], aspus o data cacelmai important lucru este sa inveti sa spui NU, deorece intotdeauna vor exista persoane care vor incerca sa te convinga sa faci anumite lucruri, pe care le consideri aiurea.”

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.