Alte stiri

Show-ul BEHEMOTH de la Bloodstock Open Air, filmat in intregime

O filmare profesionala a show-lui BEHEMOTH de la editia acestui an a festivalului Bloodstock Open Air, ce s-a tinut in perioada 11-14 august la at Catton Hall, Walton-On-Trent, West Midlands, Marea Britanie poate fi vazuta mai jos.

Solistul Adam “Nergal” Darski a spus recent pentru Jägermeister modul in care trupa creeaza:

„Nu este cea mai buna comparatie dar este ceva organic. E asemanator cu trezirea de dimineata cand iti vine sa iti faci nevoile. E asemanator cu defecatia. E in organism. Trebuie sa o elimini. Evident, asta faci de cateva ori pe zi dar cand vine vorba de muzica, pur si simplu se intampla. Nu ma pot forta. Pur si simplu o simt in boase. Cand trebuie sa iasa afara, gasesc o modalitate de a o scoate afara. E problema de sincronizare. Pot sa pun mana pe chitara si dintr-o data sa imi vina un rif, o tema, un refren ce pot devenii noi piese. Alteori imi vine in minte titlul piesei, apoi se aprinde beculetul. Exista o multume de moduri in care imi vine inspiratia. E greu de spus cum se produce muzica noastra. Imi place ca exista diferite moduri in care ajungi la acelasi rezultat.”

BEHEMOTH a terminat turneul Nord American in care trupa a cantat piesele de pe ultimul album „THE SATANIST”.

„THE SATANIST” s-a vandut in aproape 10000 de exemplare in Statele Unite in prima saptamana de la lansare si a fost pe pozitia 34 in The Billboard 200 chart.

Taguri

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.