Alte stiri

Slash a inregistrat o noua versiune a melodiei “Rocket man”

Jo Hale, Getty Images

Slash (GN’R) a inregistrat o noua versiune a melodiei “Rocket Man” interpretata de Elton John in onoarea cascadorului Evel Knievel, cel care a incercat sa sara cu o racheta peste Canionul Snake River din Idaho in 1971.

Slash a inregistrat aceast apiesa in scopul utilizarii ca si tema muzicala a proiectului initiat de Eddie Braun, cel care intentioneaza sa realizeze acesta saritura pe 17 septembrie. Pentru aceasta saritura, Braun va folosi o racheta de 10 000 CP. in speranta ca va reusi sa realizeze ce nu a reusit Knievel acum 4 decenii in urma.

Fiecare persoana ce va dona 10 dolari va primi un link de download al acestei melodii, interpretata de Slash si Myles Kennedy and the Conspirators. “L-am intrebat pe Slash daca ne poate ajuta in acest proiect. Ne-a dat cel mai important cadou, tema muzicala a melodiei!

A fost ideea lui Slash de ainclude piesa ca o rasplata pentru fiecare donatie. Sunt foarte onotrat sa avem cea mai epica tema muzicala de la cel mai epic chitarist din toate timpurile

 

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.