Alte stiri

SOEN confirmati la Posada Rock2017

In premiera in Romania, supergrupul suedez SOEN aduce sonoritati progresive pe scena festivalului Posada Rock 2017.

Proiect initial al unor fosti membri din trupe celebre precum Opeth sau Testament, supergrupul SOEN imbina complexitatea metalului progresiv cu feelingul melodic, iar rezultatul este de o coeziune surprinzatoare, mergand de la sonoritati moderne pana la o atmosfera retro care trimite la Pink Floyd.

„La noi n-a fost vorba niciodata despre genuri, ci despre drumul pe care trebuie sa-l parcurgem, atat din punct de vedere muzical, cat si personal”, spune Martin Lopez, fondatorul si bateristul trupei.

Comparati adesea cu legendarii Tool, SOEN se pozitioneaza pe unul dintre cele mai interesante culoare ale metalului progresiv contemporan, muzica lor fiind “melodica, heavy, complexa si foarte diferita de orice altceva”, asa cum este descrisa de fostul baterist Opeth.

Pe 3 septembrie, la Campulung Muscel, pe scena Posada Rock 2017, SOEN promoveaza cel mai recent produs discografic, „Lykaia”, despre care co-fondatorul si vocalistul trupei, Joel Ekelof, spune ca a fost inregistrat folosind cat mai mult echipamente analog, pentru a obtine un sunet rotund, organic.

Componenta actuala a supergrupului este: Joel Ekelof (voce), Martin Lopez (tobe) Stefan Stenberg (bass), Lars Åhlund (clape) si Marcus Jidell (chitara).

SOEN este al treilea headliner anuntat la Posada Rock 2017, dupa DIRKSCHNEIDER si EVERGREY. Surprizele vor continua insa, alte 6 formatii urmand a fi anuntate in recital.

Festivalul Posada Rock 2017 este organizat de Asociatia Rock Culture in parteneriat cu Primaria Municipiului Campulung, este proiect prioritar al Ministerului Culturii si se va desfasura in perioada 1-3 septembrie pe Stadionul Municipal din Campulung Muscel.

Pe langa recitalurile cu formatii importante din tara si strainatate, festivalul isi pastreaza statutul de cel mai vechi si important festival concurs din tara, rampa de lansare pentru trupele tinere.

Structura orientativa a zilelor de festival va fi urmatoarea:

1 septembrie: 5 formatii in concurs si 3 formatii in recital

2 septembrie: 5 formatii in concurs si 3 formatii in recital

3 septembrie: 4 formatii in gala laureatilor si 3 formatii in recital

Acestea pot fi procurate direct de pe site-ul festivalului: www.posadarock.com, in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online puteti plati cu cardul, PayPal, pe factura de abonament Vodafone si Orange, prin ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

Un spatiu destinat camparii va fi amenajat in imediata vecinatate a zonei care gazduieste festivalul. Camparea va fi gratuita pentru detinatorii de bilet sau abonament.

Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul festivalului www.posadarock.com.

Va asteptam la POSADA ROCK 2017.

  • Continut
5
Sending
User Review
0 (0 votes)

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.