Alte stiri

Stephen Pearcy: „Lucrurile bune se intampla celor ce au rabdare.”

Stephen Pearcy  nu exclude posibilitatea reuniunii trupei fara tobarul Bobby Blotzer, explicand faptul ca „lucrurile bune se intampla celor ce au rabdare.”

Comentarile acestuia vin la mai putin de o saptamana de la aparitia a trei membrii RATT ,  Stephen Pearcy, basistul Juan Crouceir si chitaristul Warren DeMartini,  la anivrsarea unui prieten, editorul Lonn Friend. La eveniment s-au aflat si chitaristul Carlos Cavazo (QUIET RIOT, RATT) si Greg D’Angelo (ex-WHITE LION), acum in trupa lui Pearcy.

O absenta notabila a fost Blotzer, aflat in turneu cu versiunea sa de RATT, alaturi de niste membri noi, dar si cu Robbie Crane (RATT- 1996-2012) la bas.

Intr-o discutie cu jurnalistul Mitch Lafon, Pearcy a fost intrebat daca pozele de la reuniune pot fi interpretate ca un semn pentru viitor. Acesta a raspuns „Partea buna este ca inca vorbim, eu, Juan, Warren. De fapt, eu si cu Warren am scris o piesa ceva vreme in urma si suna fenomenal.”

CopUEqPWcAEiwEB

Happy B Day Lonn, good seeing ya last night. Great bash.

 „Toata lumea facea pozesi mie mi-a placut in mod deosebit una, pe care am pus-o pe un site de socializare. Niciodada sa nu spui niciodata. Cred ca pozele fac mai mult decat o mie de cuvinte.”

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.