Stiri

Stonelight dezvăluie coperta albumului “Into The Unknown” și anunță trupele care vor deschide concertul de lansare

Trupele Fallen (modern heavy metal) și Gray Matters (electro-alternative rock) vor încălzi atmosfera  pe 11 noiembrie în deschiderea concertului de lansare a primului album Stonelight!

Stonelight

 „Am ales două trupe cu stiluri diferite în ideea de a promova ramuri diverse ale rock-ului la concertul nostru. Cu prietenii de la Fallen am avut plăcerea să cântăm pe aceeași scenă acum un an, trebuie să repetăm neapărat experiența! Pe Gray Matters îi admirăm de ceva vreme și ne-am bucurat foarte mult când au acceptat invitația noastră!”

Concertul  se va desfășura în Club Fabrica, unul dintre puținele cluburi din București în care este susținută și promovată în mod constant muzica underground, un loc cu care trupa e deja familiarizată și în care, dupa cum spun și aceștia „ se simt ca acasă”.

Veștile bune nu se opresc aici! Cu această ocazie Stonelight vă prezintă și coperta primului lor album- „Into The Unknown” !

„Prieteni, a venit momentul  mult așteptat și anume să dezvăluim artwork-ul pentru coverul albumului nostru! Conceptul design-ului își are rădăcinile în mesaje preluate din fiecare piesă, dar, vă vom lăsa pe voi să descoperiți toate acestea la concert!.”

  • Continut
5
Sending
User Review
0 (0 votes)
Taguri

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.