Alte stiri

Sully Erna  (GODSMACK) va lansa noul album solo pe 30 septembrie.

Compus de Sully la pian si chitara acustica, “Hometown Life” este un album diferit de cel din 2010, mai accesibil, mai curat din punct de vedere acustic si muzical.

Intrebat cum se impaca cariera solo de cea a trupei, Sully a raspuns: „GODSMACK este o trupa energica, agresiva. Este pentru acele momente cand iti vine sa tipi, sa dai din picioare. Albumele mele solo sunt o versiune mai matura a ceea ce sunt si a modului cum gandesc. Este despre acceptarea unor lucruri care nu sunt intotdeauna in regula in viata, de a aprecia toate momentele memorabile, bune sau rele. Aceste experiente pot fi uneori dureroase, dar pot face melodii excelente din aceste trairi. Sunt bucuros ca sunt inzestrat cu darul de a canaliza aceste trairi si de a le transforma in muzica.”

Hometown Life” arata o fata noua a lui Sully Erna, greu de imaginat alaturi de GODSMACK. „Asta e si ideea. Pe cei care mi-au urmarit cariera si aprecieaza ce am facut, ii incurajez sa expermenteze, sa exploreze. Toate albumele mele, incluzand si cele realizate cu GODSMACK reprezinta jurnale muzicale, in care sunt descrise tot ce am facut in viata si in timp. Mi-ar placea sa am noi fani prin acest album. Muzica mi-a dat putere sa trec prin momente grele in viata. Inspiratia imi vine atunci cand sunt afectat emotianal, atat in clipele de fericire cat si in clipele de tristete.” 

“For all those things we’ve ever done/Give us our chance to prove our love,” sunt versurile ultimei melodii, “Falling To Black”. Sully o descrie ca o „melodie frumoasa, trista” , ce ofera o raza de lumina la capatul tunelului. Acelasi lucru se poate spune si despre “Hometown Life”. Sully continua acesta tema si in : “There’s no shadows/If you don’t have light.”

Pullquote sample text

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.