top_baner

“Synaptic Veil”, un nou album DESCEND INTO DESPAIR

Formatia Clujeana de Funeral Doom Metal DESCEND INTO DESPAIR anunta lansarea urmatorului lor album, Synaptic Veil, pentru aceasta vara prin intermediul Loud Rage Music. Synaptic Veil ii urmeaza si cu siguranta intrece albumul de debut, Bearer of All Storms, material care a fost deosebit de bine primit in presa de specialitate din intreaga lume: nota 6 din 6 in Eternal Terror, nota 8 din 10 in Metal Storm, Metal Kaoz si Metal Forces, plus multe alte aprecieri pozitive din partea unor publicatii ca Lords of Metal, Wonderbox, Sea of Tranquillity sau Metal Bulletin.

Iata ce spun membri trupei despre noul material:

Synaptic Veil, cel mai recent album al nostru, este și cea mai elaborată încercare în acest sens. “Vălul” pe care încercăm să-l reprezentăm aici este unul ambivalent: realitatea obiectivă pune un văl de limitări peste lumea noastră interioară; dar și realitatea subiectivă, interioară pune la rândul ei un văl conceptual peste realitatea fizică, construind un mecanism de defulare.”

Un teaser care prefateaza noul album este disponibil online aici: https://www.facebook.com/descendintodespairband/videos/1370738586339014/

Contacte:

Descend into Despair
http://www.facebook.com/pg/descendintodespairband
https://descendintodespairdoom.bandcamp.com/

  • Continut
5
Sending
User Review
0 (0 votes)