Alte stiri

Targ3t revin la Bucuresti, in concert alaturi de Lupu’ Cel Rau

TARG3T revin in Bucuresti pe 1 octombrie dupa mai bine de un an, ultimul concert avand loc in club Colectiv cu 2 saptamani inaintea tragediei, in cadrul festivalului Maximum Rock. Concertul se va desfasura in Club A, alaturi de Targ3t fiind invitati LUPU CEL RAU, binecunoscuta trupa constanteana cu membrii din White Walls si Magica.

De acesta data TARG3T va fii prezenta in noua formula. Astfel pe langa membri de baza (Ionut “John” Olariu  – voce, Alin “Mesa” Mesaros  – bas si Adrian “Bila” Uritescu – chitara) au fost cooptati doi muzicieni noi: Liviu “Negru” Crisan (ex. Deimos, Clone, BioDome) la tobe si Sergiu “Sergo” Stan la chitara (ex Guerrilas). Trupa va canta piese de pe albumul de debut Faceburn cat si o piesa de viitorul album/ep.

target2

Acest concert este printre ultimele concerte din aceasta toamna, ultimul concert fiind pe data de 8 octombrie la Craiova alaturi de Dirty Shirt si Guerrillas. Dupa data de 8 oct. TARG3T va intra in studio pentru a pregatii noul material, acesta nu are inca o forma binedefinita, in functie de ideile care se vor concretiza, noul material va lua forma unui album sau EP.

Targ3t e  o trupa cu multe influente, trupe ca: Biohazard, Fear Factory, Pro Pain, Divine Heresy, Messuggah, After the Burial etc: fiind trupe enumerate de baieti ca si influente.
La concertul de Sambata 1 oct. din Club A vor fi disponibile cd-uri si tricouri.

Pagina oficiala Target pe Facebook

  • Continut
5
Sending
User Review
0 (0 votes)
Taguri

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.