Alte stiri

Testament a lansat videoclipul piesei “Brotherhood Of The Snake”

Testament a lansat videoclipul piesei “Brotherhood Of The Snake” ce da numele albumului programat sa apara oficial pe 28 octombrie, la Nuclear Blast.

Coperta albumului a fost creeata de artistul Eliran Kantor, cel care a realizat coperta si pentru “Dark Roots Of Earth” (2012), si care a lucrat si pentru altetrupe precum HATEBREED, SOULFLY si KATAKLYSM.

Piesele de pe “Brotherhood Of The Snake”

01. Brotherhood Of The Snake
02. The Pale King
03. Stronghold
04. Seven Seals
05. Born In A Rut
06. Centuries Of Suffering
07. Neptune’s Spear
08. Black Jack
09. Canna-Business
10. The Number Game

testamentbrotherhoodcdcover

Intr-un interviu acord pentru Metal Wani, Chuck Billy a devaluit povestea albului:

„E un fel de album conceptual. Pe albumele anterioare am scris versuri mai personale, abordand teme din viata reala, pierderea unui membru al familiei sau alt ceva ce are legatura cu viata reala. Eric a dorit sa scriem versuri in care sa spunem o poveste in versuri, ceva deosebit. Am fost de accord iar in acea perioada ma uitam la un serial TV; Era un show intitulat ‘Ancient Aliens’,  un serial saptamanal. Era despre conexiunea dintre extrateristrii si religie. Mi-a atras atentia deoarece era vorba despre religiile din intreaga lume, diferte locuri si aceleasi personaje extraterestre, cu multe capete si corpuri ciudate, nave spatiale… M-a facut sa ma gandesc la modul in care acei oameni  comunicau intre ei acum mii de ani si vedeau acelasi gen de persoanaje, doar daca nu cumva erau intamplari reale. Asta m-a facut sa ma gandesc ca, poate este o legatura intre extraterestrii si existenta noastra, cu religia si toate astea. Asa mi-a  venit in cap povestea din ‘Brotherhood of the snake’. Este vorba despre o societate secreta cu mai mult de 6000 de ani in urma, ce se afla intr-o cruciada pentru a darama religia. Apoi era un extraterestu sef, Anu, care a creat omenirea ca si sclavi pentru a muncii in minele de aur si minerale pentru el. A fost ceva de genul : Wow de la serialul ‘Ancient Aliens’ la asta? Asta a fost scheletul de baza apoi am facut versurile pvestii. A fost ca un un bulgare ce venea la vale.”

  • Continut
4.5
Sending
User Review
0 (0 votes)

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.