Alte stiri

The Exploited vin din nou la “Rock la Mures”

Festivalul Rock La Mureş se întoarce anul acesta în perioada 16-17 iunie. Fiind unul dintre primele festivaluri open-air de anvergură din ţară, ediţia din acest an îşi propune ca şi în ediţiile anterioare să aducă pe scena de la Periam Port artişti de renume atât din scena locală cât şi cea internaţională.

Situat într-un peisaj variat şi pitoresc, festivalul îşi propune să combine acturile artistice cu activităţile sportive, plimbările de-a lungul mureşului atât pe uscat cât şi pe cursul râului şi o ofertă variată de mâncare bazată pe specialităţile zonale.

Anul acesta,  printre trupele anuntate, se afla si celebra trupă de punk The Exploited, ce va susţine un concert în cadrul festivalului. Formată în 1979, în Edinburgh, Scoția, The Exploited au explodat pe scena punk rock cu albumul de debut „Punk’s not Dead”, un material discografic care a ajuns pe primul loc în topul albumelor independente în 1981. În prezent trupa este formată din Wattie Buchan, Wullie Buchan, Irish Rob și Matt Justice. Formaţia The Exploited a fost prezentă pentru prima oară în România în cadrul aceluiaşi festival, în anul 2006.

Alte două confirmări pentru ediţia din acest an a manifestării sunt Jamaram (Germania) şi Implant Pentru Refuz (Timişoara).

  • Continut
5
Sending
User Review
0 (0 votes)

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.