Alte stiri

Therapy si Rage confirmati la Posada Rock 2016

Posada Rock 2016 va sărbători 30 de ani de activitate și va aduce pe scena de la Câmpulung Muscel trupele Therapy? și Rage. Festivalul va avea loc în perioada 2-4 septembrie 2016. În perioada următoare vor fi anunțate minim alte 7 formații care vor cânta în recital la Posada Rock 2016, precum și, odată cu terminarea etapei de preselecție, cele 12 formații care vor evolua în concursul pentru marele premiu al acestei ediţii aniversare.

„Instituția de metal” RAGE este o parte importantă a scenei germane de heavy-metal formată la mijlocul anilor 80. Pe parcursul anilor, RAGE s-a consacrat drept una dintre cele mai de succes trupe ale genului Power Metal, abordând în compozițiile lor și elemente de metal progresiv și chiar muzică clasică. „The Devil Strikes Again” este numele celui de-al 23-lea album de studio RAGE, lansat pe 10 iunie 2016 la Nuclear Blast Records. Cu acest material și cu un nou line-up format din Marcos Rodriguez (chitară), Vassilios “Lucky” Maniatopoulos (tobe), împreună cu eminenţa cenușie Peter “Peavy” Wagner (voce/bas), RAGE vine la Câmpulung Muscel pentru un recital în forţă.

Bilete Posada Rock 2016 la Câmpulung Muscel

  • Abonament 3 zile – 45 lei
  • Bilet 1 zi – 20 lei

Practicând un rock alternativ cu influențe punk și pop și beneficiind de un dezvoltat simț al umorului,THERAPY? a rezistat trecerii timpului și, în componența Andy Cairns (chitară, voce), Michael McKeegan (bas), Neil Cooper (tobe), vine la Posada Rock 2016 în formă maximă, pentru a-şi promova albumul „Disquiet”, lansat anul trecut, printr-un un show electrizant din care nu vor lipsi piesele care i-au făcut celebri.

Biletele si abonamentele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX – partener Telekom, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara) si la Hard Rock Cafe Bucuresti.

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.