concerte viitoare

TRANK si Fall Has Come canta alaturi de Disturbed la Bucuresti

Disturbed canta in premiera in Romania pe 27 iunie la Arenele Romane din Bucuresti! Alaturi de Disturbed veti avea ocazia sa vedeti inca doua trupe: TRANK si Falls Has Come.

TRANK este o trupa care imbina genuri muzicale precum alternative rock, indie, industrial metal, goth si multe altele intr-o maniera unica. Membrii trupei descriu genul muzical abordat ca fiind asemenea siliciului: “not metal, but hard enough – songs that make you think and jump at the same time.”

EP-ul de debut, “Midlife Noises” a fost lansat in 2016 si a fost urmat anul trecut de doua single-uri, “Take My Money & Run” si “In Troubled Times”. TRANK a reusit intr-un timp scurt sa atraga atentia unor trupe precum Deep Purple sau Anthrax, pentru care au cantat in deschiderea unor show-uri memorabile. 

Grupul francez se pregateste in acest moment de lansarea primul album care va include cele mai recente single-uri, “Bend or Break” si “Undress To Kill”. 

Membri:

 – Julien Boucq (Guitars)
– Johann Evanno (Drums)
– David Spatola (Bass)
– M.J. (vocals, programming)

https://www.facebook.com/trankmusic/

https://www.youtube.com/watch?v=OBM9rKMs1Z4

Fall Has Come este a doua trupa care va canta in deschiderea concertului sustinut de Disturbed. 

Proiectul alternative rock Fall Has Come a cucerit scena italiana inca de la primele sale piese, luand cu asalt, intr-un timp extrem de scurt, toate topurile nationale. Ecourile muzicii Fall Has Come au ajuns pana in Tara Galilor si Scotia, unde formatia este nelipsita de pe canalele de radio. Toti membrii trupei sunt muzicieni profesionisti cu o vasta experienta artistica, iar compozitiile lor sunt puternic incarcate de emotie.

Membri:

 – Enrico – vocals
 – Raffaele – guitar
– Enrico – guitar
– Sal-drums

www.facebook.com/fallhascome

www.youtube.com/watch?v=qHC1U1KRn6A

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.