Alte stiri

Un nou single DIAMOND HEAD: ‘All The Reasons You Live’

“All The Reasons You Live”,  noua piesa a celor de la DIAMOND HEAD poate fi vazut mai jos. Piesa este noul single de pe primul albumul dupa 8 ani, lansat pe 22 aprilie.

In 2014, DIAMOND HEAD l-a invitat pe Rasmus Bom Andersen, sa se alature trupei, iar impreuna au realizat un turneu European, inclusive la festivalurile Hard Rock Hell si Headbangers Open Air in Germania.

DIAMOND HEAD

Brian Tatler, fondatorul  DIAMOND HEAD, a declararat “Cand am inceput sa discutam cu Ras despre un nou album, el ne-a spus ca ar trebui sa scriem piesele impreuna, ca si trupa, asa cum a facut DIMOND HEAD la inceputul carierei.”

Brian a continuat “Ras cu siguranta a revitalizat trupa cu o energie pozitiva. Nu am avut intentia sa fac un nou album, dar dup ace am lucrat cu Ras in turneul European, mi-am schimbat intentiile. Am vrut sa fac un album cu el. Este un solist foarte bun si nu incearca sa isi asume intreaga munca singur.”

Vorbind despre noul album DIAMOND HEAD, Brian a spus “Acest album are legatura cu vechile albume, dar am incercat sa aduc ceva nou din punct de vedere muzical.”

  • Continut
4.5
Sending
User Review
0 (0 votes)
Taguri