top_baner

Unflicted lanseaza pe 25 februarie clipul piesei “Hate me!”

Pe 25 februarie trupa Unflicted (alternative / post-grunge / stoner, Bucuresti) lanseaza cel mai recent single si videoclip, “Hate me!” in clubul Expirat din Bucuresti, in compania celor de la Bodark.

Videoclipul “Hate me!” este produsul a 3 luni de munca din partea unei echipe formate din regizorul Tudor Botezatu, DOP Andrei Oana, actorii Iulia Verdes, Daniela Tocari, Maria Panainte, Lorena Luchian, Sorin Dobrin, Stefan Zaharia, Robert Radoveneanu, Eduard Ciobanescu si nu in ultimul rand, din membrii trupei, si se prezinta aproape ca un scurt metraj de sase minute avand drept coloana sonora o singura piesa.

Desi nu este primul single sau clip lansat de Unflicted, “Hate me!” este prima piesa din repertoriul formatiei care beneficiaza de o petrecere de lansare “ca la carte”, trupa dorind ca evenimentul sa marcheze in cel mai frumos mod posibil atat sfarsitul celor 3 luni de pregatire a clipului cat si inceputul perioadei de compozitie si inregistrari pentru albumul ce urmeaza sa apara la sfarsitul anului.

Pana la petrecerea de pe 25 februarie Unflicted a lansat saptamana aceasta un “sneak peek” pentru cei mai nerabdatori dintre prietenii trupei, care poate fi urmarit mai jos:

Mai multe informatii, clipuri etc sunt disponibile pe evenimentul Facebook:
https://www.facebook.com/events/1895479380782909/

Link-uri Unflicted:
https://www.facebook.com/unflicted/
https://www.youtube.com/c/UnflictedBand

Link-uri Bodark:
https://www.facebook.com/BodarkBand/
https://www.youtube.com/channel/UCtfykFAL7m-ECwbmIoxNwwg

  • Continut
5
Sending
User Review
0 (0 votes)
Taguri

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.