Stiri

URN va inlocui Atomkraft la OGF editia 6

O veste proasta pentru fanii ATOMKRAFT. Acestia  sunt nevoiti sa isi anuleze aparitia in acest an, din cauza unor circumstante neprevazute. Iata  mesajul trupei pentru publicul OGF:

“Din cauza lansarii noului album  Venom Inc si a concertelor programate, a avut loc o suprapunere, iar chitaristul este de asemenea in imposibilitatea de a calatori in aceasta perioada. Ne cerem scuze si regretam foarte mult, dar situatia este dincolo de controlul nostru asa ca vom reprograma cat de repede se va putea si ne vom vedea curand.”

Ca intotdeauna, vom face ce ne sta in puteri pentru a face sa se intample acest show cu alta ocazie.

Din fericire, nu toate vestile sunt proaste, pentru ca pozitia respectiva a ajuns rapid la nimeni altcineva decat URN . Un pic de istorie:

Canada 1989, iese primul demo Blasphemy, iar un un continent si un ocean mai la dreapta, in Finlanda, se infiinteaza Beherit, constituind astfel baza familiei anti-traditionale in care se va naste monstruosul bestial war black metal. 1994. 5 ani mai tarziu, in Australia, dupa ce a puiat ca sobolanii ciumei negre, monstrul bestial vomita unul dintre cele mai aprige comandouri ale metalului blasfemic: Destroyer 666. Doua oceane si un continent mai la dreapta, acelasi an, in Finlanda, ia nastere trupa Urn. Coincidenta? Eu cred ca nu! E ceva necurat in felul fidel in care Finlanda raspunde la propagarea metalului blasfemic, cel putin in cazul trupelor cu descendenta war metal.

  1. Revenind dupa o absenta de noua ani, URN nu pierde vremea si scoate la iveala al patrulea si cel mai bun album din cariera: The Burning, produs cu care finlandezii vor fi prezenti si pe scena Old Grave Fest in aceasta toamna, propunandu-si sa ne demonstreze ca in vremurile in care traim, 666 Megatone de furie blackened thrash metal pot si concentrate intr-o lopata de materie superioara. The Burning contine tot complexul necesar de vitamine, in caz ca doctorul ti-a recomandat URN, acum si cu minerale: avem aceleasi riffuri speed imposibil de ratat, de pe 666 Megatons, aceleasi insertii heavy de pe Dawn of Devastation, aceleasi cadenta si frenezie ca pe Soul Destroyer, insa diavolul sta in detalii! Totul e invaluit intr-o atmosfera ampla, solourile sunt plansul fecioarelor din iad iar soundul general superior al albumului reuseste sa imbrace perfect un produs care combina ideal riffurile blackened thrashului cu emfaza epic heavy metalului si desele insertii de blasturi specifice war metalului (de care baietii bine fac ca nu se dezic!). Pacat ca nu poti fi in acelasi timp si la concert, in Fabrica, si afara, sa vezi cum ploua cu ingeri in flacari.

Programul pe zile si detalii despre biletele de o zi, in curand.

  • Continut
5
Sending
User Review
0 (0 votes)