Alte stiri

Weekend-ul vine cu doua lansari in Fabrica

Weekendul ce urmeaza aduce doua lansari de discuri, ambele in premiera. Vineri avem lansare Stonelight, o trupa de heavy metal cu voce feminina extrem de puternica. Trupa a pregatit lansarea extrem de bine. Au lansat deja patru piese, “Sound of the Unknown”,  o piesa heavy si foarte buna, “In my dream”, o balada, oarecum surprinzator, “Universe”, cu un refrem foarte usor de retinut, si ultima piaesa “Insanity”, cu un prim videoclip oficial. O alta chestie pozitiva o reprezinta coperta discului, o imagine ce aduce aminte de legendele antice,  un personaj ce tine pe umeri o planeta. Pe langa aceste piese, trupa a scos si o piesa pe albumul tribut Goodby to Gravity, alaturi de Tony Dijmarescu, „I Won’t Wait” . Se pare ca trupa a invatat cum se face o promovare serioasa.

Alaturi de Stonelight, vor fi trupele Gray Matters, Fallen si multi alti invitati, din care amintim pe Dan Niculescu (Between Colors) si Cosmin Aionita (9.7 RICHTER).

STONELIGHT_PHOTO

componenta Stonelight

– Vanda Reștye- voce-keytar-keyboard
– Vlad Angelescu-chitară
– Vlad Carabin- chitară
– Laszlo “Loky” Palhazi- bass
– Mihai Ioniță- tobe

Sambata vine cu o noua lansare. Ka Gaia An, un nume interesant, Kogaion fiind considerat muntele sacru al dacilor, lanseaza albumul de debut intitulat “Neamul Dacilor”. Ka Gaia An a fost una din primele trupe care sa abordeze genul de folk metal la noi in tara. A inceput activitatea in 2007, a sustinut concerte in Romania si Ungaria. In 2015 a reinceput activitatea dupa o perioada de pauza de 3 ani, cu noi forte si noi membrii. Pe album se vor intalni piese cunoscute precum ”Joaca Dacii”, ”Doina” si ”Sfanta Cetate”.
Trupa pregateste un show special ce nu va fi lipsit de atmosfera clasica cu care ne-a obisnuit.

kagiaan

Invitati sunt trupele Sventoyar(Ua), Eternal Fire si Rapture.

Componenta KA GAIA AN
Ariadna – vocals
Florin – vocals
Gabi – lead guitar / backing vocals
Teddy – rhythm guitar
Tudor – bass
Irina – keyboards / backing vocals
Tudor – drums

Nu pot decat sa ma bucur cand vad trupe tinere ca se implica in cresterea nivelului muzicii romanesti.